sâmbătă, 5 septembrie 2015

Rent a car – marci de calitate la preturi competitive

Serviciile rent a car din Romania sunt din ce in ce mai utilizate datorita avantajelor pe care acestea le ofera. Cele mai multe firme de inchiriere masini prezinta pachete avantajoase si oferte care se potrivesc atat persoanelor fizice, cat si mediului de afaceri.
rent a car timisoara

Pentru a fi pe deplin multumit, cele mai multe firme iti livreaza masina in locul stabilit de tine: la aeroport, la hotel sau in orasul in care esti in concediu.

Aceasta optiune te scuteste de folosirea unui mijloc de transport suplimentar si iti ofera mai multa libertate de miscare. Folosind serviciile rent a car esti independent inca din prima clipa din care ai semnat contractul.

Trebuie sa stii si ca atunci cand inchiriezi o masina aceasta poate fi livrata cu accesorii suplimentare, la cerere: scaun de masina pentru copil, GPS, antiradar. Totodata, aceasta poate avea sofer, in cazul in care nu doresti sa o conduci chiar tu.

Firmele de tipul rent a car pun la dispozitia clientilor cele mai noi marci de autoturisme. Inchiriaza un model  4X4 precum Mitsubishi Pajero daca doresti sa pleci in excursie la munte.

Opteaza pentru o masina incapatoare precum Mitsubishi L200 si Toyota Hilux daca ai de transportat multe obiecte. Alege o masina de top  (Porsche si Mercedes-Benz) daca vrei sa atragi atentia.

Solicita o masina mica si confortabila: Scoda Fabia, Polo si Ford Fiesta daca circuli mai mult in oras.

Orice firma serioasa de inchirieri masini ai alege, vei gasi garantat modele de calitate si preturi avantajoase de care te poti bucura.