vineri, 30 octombrie 2015

Tu ai inchiriat pana acum vre-un Mos? Ce mai stai? Grabeste-te!

Va mai aduceti aminte ce bucurie ne cuprindea de Craciun cand ne terzeam dimineata devreme si realizam ca Mos Craciun, cel pe care il asteptam in fiecare an, nu ne-a uitat si ne-a lasat cadourile langa brad sa ne bucuram de ele?

mos craciun de inchiriat in timisoara
Ei, in ziua de azi nu mai este asa! In ziua de azi datorita organizatorilor de petreceri pentru copii din ce in ce mai multi copii au ajuns sa il cunoasca pe Mos Craciun in persoana. :)

Oricine poate inchiria un Mos Craciun pe care sa il puna sa ii anime petrecerea copiilor. Mos Craciunii de Inchiriat sunt animatori de meserie care stiu cum sa se comporte cu copii, sunt veseli, joviali si se poarta cu copii cu blandetea de care au nevoie ... chiar si cu cei rai, tot cu blandete se poarta. :))

In cazul in care doriti sa organizati o petrecere cu un Mos Craciun inchiriat in Timisoara pentru copilul dumneavoastra accesati va rugam acest site: www.moscraciuntimisoara.ro si contactati-i deoarece va pot ajuta cu idei creative in ceea ce priveste petrecerea pe care o planificati.